Archive

Vajzat arbitre nuk janë të shumta në numër në Shqipëri. Por Blerina Halilaj është një prej tyre. 18 vjeçarja nga Kukësi, vendosi të ndjekë gjimnazin sportiv për të plotësuar dëshirat dhe ambiciet e saj për sportin. Që në klasë të

Një grup adoleshentësh në South Brunsëick, New Jersey, mësojnë një djalë 5 vjeçar me autizëm se si të bëjë patinazh në ditëlindjen e tij. Nëna e djalit, Kristen Braconi, ndau videot në Facebook dhe shkruante: “Sot është ditëlindja e 5-të

Tre burra në Modesto ndihmuan të nxirrnin një shofer nga një makinë pasi ajo ra në ujë, tha Departamenti i Policisë Modesto. Automjeti ra aksidentalisht në kanalin Avenue East Briggsmore, në perëndim të Roselle Avenue, pasi shoferi kishte një emergjencë

1777: New York miraton kushtetutën e shtetit; Kushtetuta e parë e shtetit të Nju Jorkut është miratuar zyrtarisht nga Konventa e Përfaqësuesve të Shtetit të Nju Jorkut, të cilët u takuan në qytetin modern Kingston, më 20 prill të 1777.