Archive

Rreth orës 6 të mëngjesit, James L. Bass Jr. e sheh me mikrovalë e një suxhuk të ngrirë dhe biskota, një detyrë e thjeshtë por e rëndësishme. Bass nuk mësoi se si ta bënte mëngjesin e tij deri në vitin

Në Shqipëri nuk ka të dhëna të sakta për sa i përket sëmundjeve seksualisht të transmetueshme. Edhe pse rastet janë në rritje, sensibilizimi për këtë çështje kaq delikate është i paket, ndërsa shumë persona të infektuar nuk e dinë që

Para disa ditësh “Syri i Ciklopit”, një atrakasion turistik që gjendet vetëm katër kilometra larg fshatit Krrabë të Tiranës, e që kohët e fundit po shihet si një pikë turistike ideale, është shfaqur e mbuluar nga plehrat. Qytetarë dhe turistë

Admir Dizdari është shpallur “Mësues i vitit” në Durrës, nga Drejtoria Arsimore Rajonale Durrës. Dizdari ka përfunduar studimet e larta të Kulturës Fizike te Akademia e Sporteve. Ka garuar dhe ende vazhdon të garojë në disiplinën e hedhjes së diskut,

80-vjeçari Haze Mabry shkoi në punë duke parashikuar një ditë të zënë me pastrimin e plehrave dhe grumbullimin e mbeturinave. Në vend të kësaj, ai u përshëndet nga 800 fansat e tij më të mëdhenj. Mabry ka punuar si kujdestar