Archive

  Quhet Hava Bekteshi, ka lindur në Maqedoni dhe është rritur në Hamburg. Pasi serbët na morën lahutën, ajo po na mbron çiftelinë duke e ndërkombëtarizuar. Qëllimi i saj është ta fusë sa më shumë në treg të huaj. Është

Pas kësaj vajze të vogël në trup dhe të thjeshtë, që në dukje të jep pamjen e një vajze të qetë, fshihet një talent i vërtetë. Ajo quhet Elsuida Locaj dhe është 17 vjeç. Prej 3 vitesh merret me sport