Archive

Në ambientet e Akademisë së Filmit dhe Multimedias Marubi, u zhvillua premiera e filmit më të ri në treg “Ana Tjetër”. Skenari, regjia dhe i gjithë realizimi i filmit me metrazh të shkurtër “Ana Tjetër” është kryer nga vetë maturantët

Aktivistja Alketa Selimaj është një nga kandidatet aspirante për të hyrë në Parlamentin e Belgjikës. Selimaj është me origjinë ngaqyteti i Vlorës dhe aktualisht është candidate në vendin e pestë për deputete federale në partinë belge CDH dhe garon në

Alketa Kukaj, 37 vjeç, është nga fshati Krajan i zonës së Zadrimës. Në vitin 1997, Alketa një ish gjimnaziste e shkollës së Blinishtit, bashkë me shokët e saj, grumbulluan gëzhojat e plumbave dhe me to krijuan “Këmbanën e Paqes”, e

Ditën e djeshme një grup djemsh dhe vajzash, gjimnazistë në shkollën sportive ‘Benardina Qeraxhiu’ në Durrës përcollën mesazhe të rëndësishme për jetën, respektimin e të drejtave të njeriut, konkretisht për gratë dhe vajzat, përmes një ekspozite të mbajtur në ambientet

Ditën e djeshme një grup djemsh dhe vajzash, gjimnazistë në shkollën sportive ‘Benardina Qeraxhiu’ në Durrës përcollën mesazhe të rëndësishme për jetën, respektimin e të drejtave të njeriut, konkretisht për gratë dhe vajzat, përmes një ekspozite të mbajtur në ambientet