Archive

Interneti shpesh shërben si alarm për ta përhapur të keqen që ka ndodhur por edhe për ta paralajmëruar atë. Plani i sulmuesit të xhamisë së Zelandës së Re filloi dhe përfundoi në internet. Reagimet në internet lidhur me sulmet me

Adi Sarajlic është një prezantues dhe producent mjaf i njohur në Bonjë Hercegovinë, i cili ngjan shumë me aktorin e mirënjohur shqiptar Herion Mustafaraj. Adi ka filluar ta njohë më shumë Shqipërinë dhe situatën në vend. Sipas tij bashkëpunimi mes mediave

Tridhjetë vjet mund të jetë një mendim i frikshëm për disa mijëvjeçarë, por është një triumf për një restorant. Pasta Shop Ristorante & Art Gallery kohët e fundit festoi 30 vjetorin. Themeluesit David dhe Ann Alenik u takuan në vitet

Një adoleshent në Florida është bërë ambasador për “Ushqimi Sjell Shpresë”, një program që ndihmon fëmijët e varfër në Qarkun e Volusia. Johnny Fluitt nuk është vetëm një vullnetar për projektin “Ushqimi Sjell Shpresë”, por ka qenë dhe një prej

80 vjet më parë, Marian Anderson këndoi për 75,000 njerëz dhe miliona dëgjues të radios, nga hapat e Memorialit Lincoln në një nga ngjarjet më të rëndësishme muzikore dhe kulturore të shekullit të 20-të. Biletat për të parë këtë këngëtare

Prek Pjetrushi, 62 vjeç, është banor i zonës së Zadrimës. Prej 11 vitesh, Preka punon në krye të Komitetit Olimpik Rajonal të Lezhës. Një ish sportist dhe baba i dy djemëve, të cilët njësoj si ai merren me edukim fizik.

Shkolla e Mesme Kombëtare Sportive Benardina Qerraxhia zhvillon javën olimpike në të cilën morën pjesë nxënës të kësaj shkolle dhe të shkollave 9 vjeccare në Durrës, me qëllim ndërgjegjësimin e të rinjve për të drejtat që kanë në ngritjen e