Archive

Sot është Dita Botërore e Shëndetit dhe qendrat shëndetësore në të gjithë vendin kanë pasur urdhër nga Ministria e Shëndetësisë që të qëndrojnë të hapura në mënyrë që të kryejnë ekzaminimin mjekësor bazë për njerëzit. Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH)