Archive

“Mbajini fort ëndrrat nëse ëndrrat vdesin, jeta është një shpend me krahë të thyer që nuk mund të fluturojë”. – Langston Hughes

Dua Lipa një nga këngëtaret më të suksesshme në Shqipëri do të këndojë kolonën zanore të filmit “Bond 25”, i fundit si agjenti 007 i Daniel Craig. Kënga e kënduar nga Lipa do të shoqërohet dhe me një videoklip, i

Përmes artit mund të bëhen bashkë edhe kombet. Këtë herë ka qenë një koncert artistik i mbajur në Tiranë i titulluar “Fqinjët”, i cili ka bërë bashkë 4 të rinj nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi Projekti “Fqinjët”

Me gjysh Rexhepin jam njohur gati 1 vit e ca muaj me pare. Kisha kohe pa e pare, qe prej kohes qe nderrova pune nga Vizioni ne Klan. Sot rastisi qe te kaloja dhe e gjeta ate ne rruge dhe

Njerëzit i thyejnë barrierat, ‘nëse komunikojmë me njëri-tjetrin dhe veten do ta kuptojmë se të gjithë jemi qenie njerëzore dhe mund të jetojmë së bashku’. Adi Sarajlic është një prezantues dhe producent mjaf i njohur në Bonjë Hercegovinë, i cili

Një ish-mësuese po përdor biçikletat e vjetra për të frymëzuar inxhinierët e ardhshëm. Gara poshtë rrugëve të qytetit në biçikleta të pista, të vjetra është popullore në Baltimore për dekada të tëra. Rreth 20 vjet më parë ishte jashtë ligjit.