Archive

Frymëzimi mund të vijë në çdo moment. Pat Smith nga Cornwall, i Anglisë i trokiti në Prag të Vitit të Ri 2018. Kjo është dita kur gjyshja 70-vjeçare vendosi të marrë përsipër sfidën e mrekullueshme për të pastruar një plazh

Prezervativi është masa kryesore më efektive për të na mbrojtur nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme. Sipas statistikave numri i meshkujve që përdorin prezervativë gjatë marrëdhënies seksuale është në nivele alarmante. Në grupmoshën 15-19 vjeç 3.5 % e të rinjve mund

Kathie Lee Gifford tregon historinë si i dhuroi veshkën një të panjohuri në nevojë. Woman Donates Kidney to Stranger Beth Ramirez has just done something extraordinary. She’s donated one of her kidneys to a complete stranger. Ramirez says she has

“Dita Ndërkombëtare e Sportit për Zhvillim dhe Paqe” ka bërë bashkë të rinj në një aktivitet të zhvilluar në Shkollën e Mesme të Bashkuar Pjeter Zarisht në zonën e Blinishtit në Lezhë, me qëllim angazhimin e të rinjve në sport

Disa foshnja janë dërguar nëpër shkolla ​​për t’u dhënë mësime nxënësve. Ata janë quajtur mësuesit më të rinj të Britanisë, të cilët po vizitojnë nxënësit e shkollave fillore për t’i ndihmuar të mësojnë për ndjeshmërinë. Të tre foshnjat janë të