Archive

Vështirësitë në të folur s’e kanë panguar 17 vjeçarin Egi Dervishi të ndjekë rrugën e vetmë që mendon se do ta çojë drejt suksesit në të ardhmen. I riu u shpërngul në konvikt në Durrës për të ndjekur gjimnazin sportiv.

Atleti Stephon Camp themeloi fondacionin “Unë mund të ndihmoj” për t’u treguar fëmijëve në qytetin e Kansas se si të shmangin problemet dhe të bëjnë ndryshim në komunitetin e tyre. “Pse askush nuk bën asgjë për të ndihmuar?” Kampioni ndaloi

Kryeministrja e Zelandës së Re Jacinda Ardern po merr vëmendje të madhe për stilin e saj të politikës “anti-Trump”. Kur 6 vjeçari Eddie Writes vendosi që bota kishte nevojë për pak më shumë dashamirësi, ai bëri të vetmen gjë që

Fatime Nezha është 17 vjeç dhe ka marrë hijen e një djali. Me flokë të shkurtra, me topin e futbollit që s’i ndahet nga këmba, vëthin e vendosur në njërin vesh dhe rrobat e gjera, kështu e sheh çdo ditë

Pensioni i fundit

Ilir Kadia; Pensioni i fundit. Ajo e bardhë si top dëbore edhe pse i ka kaluar të 70-tat. Asnjë rudhë për be në fytyrë. Nuk mund t’i thuash plakë në asnjë mënyrë po ta shohësh vetë si i ndrin lëkura. Flokët

Laura Greva është sportistja që bën stërvitje çdo ditë anës detit. Me origjinë është nga Bulqiza por prej vitesh jeton në Durrës bashkë me familjen. Prej 2 vitesh ka filluar të merret me sport. Gjatë pasdites del në plazh për

Vajzat arbitre nuk janë të shumta në numër në Shqipëri. Por Blerina Halilaj është një prej tyre. 18 vjeçarja nga Kukësi, vendosi të ndjekë gjimnazin sportiv për të plotësuar dëshirat dhe ambiciet e saj për sportin. Që në klasë të

Një grup adoleshentësh në South Brunsëick, New Jersey, mësojnë një djalë 5 vjeçar me autizëm se si të bëjë patinazh në ditëlindjen e tij. Nëna e djalit, Kristen Braconi, ndau videot në Facebook dhe shkruante: “Sot është ditëlindja e 5-të

  Tre burra në Modesto ndihmuan të nxirrnin një shofer nga një makinë pasi ajo ra në ujë, tha Departamenti i Policisë Modesto. Automjeti ra aksidentalisht në kanalin Avenue East Briggsmore, në perëndim të Roselle Avenue, pasi shoferi kishte një

1777: New York miraton kushtetutën e shtetit; Kushtetuta e parë e shtetit të Nju Jorkut është miratuar zyrtarisht nga Konventa e Përfaqësuesve të Shtetit të Nju Jorkut, të cilët u takuan në qytetin modern Kingston, më 20 prill të 1777.