Archive

Nënë e bijë drejtojnë një avion. Kjo ngjarje e rrallë ka ndodhur në Los Anxhelos. Wendy Rexon dhe vajza e saj, Kelly, kanë marrë jo pak vëmendje pasi u publikua një foto e tyre ndërsa drejtonin bashkë një avion. Ka

Nëse e përditshmja juaj brenda perimetrit të kryeqytetit duket e bukur, një pjesë e madhe e familjeve shqiptare jetojnë në kushtet e mbijetesës. Pamundësia për të punuar dhe të ardhurat e ulëta nuk mjaftojnë për të plotësuar as nevojat bazë. Mënyra