Archive

Një mësuese ka filmuar një moment të bukur në Santa Rosa, në Kaliforni, teksa oficerja e shkollës qetësoi një nxënëse me aftësi të kufizuara duke i kënduar një këngë. Vajza, e cila është në një klasë për nxënës me aftësi

Një burrë që u diplomua në Universitetin e Miçiganit në vitin 1969, më në fund ka marrë një telegram urimi nga miqtë e familjes që ia dërguan më shumë se 50 vjet më parë. Telegrami arriti fillimisht në vitin 1969

Një vend i shenjtë izraelit po i jep kafshëve me aftësi të kufizuara një stil të ri jetese. Nga dhitë e verbra tek lopët me këmbë me proteza, pronarët e shenjtërores shpresojnë jo vetëm për t’u dhënë strehë kafshëve, por

Sfidat e grave për të gjetur një vend pune janë të ndryshme. Barriera kryesore që ndikon në rritjen e papunësisë te gratë në përgjithësi i atribuohet perceptimit se ato kanë përgjegjësi ndaj familjes dhe punëve në shtëpi. Mospasja e pavarësisë