Archive

Indriti është një nga ata fëmijët e braktisur nga familja që fati i ka buzëqeshur. Ai është 8 vjeç dhe jeton në Fier. Ka ardhur në jetë nga një lidhje jashtë martesore dhe nëna biologjike e ka braktisur për shkak

“Vetëm ata që guxojnë të dështojnë në masë të madhe, mund të arrijnë suksese të mëdha”. Robert F. Kenedi