Archive

Në zbatim të projektit të pozitivi.org për trajnimin e gazetarëve të rinj në zhvillimin e gazetarisë konstruktive, Infinit Plus realizon takimin e rradhës me studentë në vitin e dytë master shkencor në degën Gazetari dhe Marrëdhënie Publike në Universitein Bedër.

Një sherif në qarkun Butte, gruaja dhe dy fëmijët e tij të vegjël që humbën shtëpinë e tyre në zjarin e rënë në Kaliforni tani e kanë një vend për të qëndruar, falë dhurimit bujar nga të huajt. “Nuk është

‘Nuk mendoj asnjëherë për të ardhmen. Ajo arrin aq shpejt…’, Albert Ajnshtajn.

Mund të jesh vetvetja dhe mund të jesh aq i fuqishëm sa të duash…

Një 96-vjeçar ndihmoi të shpëtonte zogjtë blu në Idaho duke ndërtuar mbi 300 fole në të gjithë shtetin. Në vitin 1978, Alfred Larson po kërkonte për një hobi që do ta mbante të zënë pasi të dolë në pension. Pasi