Archive

7 vjeçari Jase Hyndman nga West Lothian, Skocia i dërgoi një letër për ditëlindjen babait të tij në parajsë duke i  ururar ditëlindje të lumtur. Vogëlushi u befasua dhe u ngushëllua kur mori përgjigje për atë që shkroi. Babai nuk

“Nuk ka siguri në këtë botë, ka vetëm mundësi”, Napoleon Hill.

Marigona Përvetica, vajza me trup të vogël dhe zemër të madhe, me origjinë nga Podujeva ka lindur në Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë. 25 vjeçarja është quajtur Marigona prej emrit të atdhetares së shquar Marigo Posio, e cila qëndisi me