15-vjeçari kujdeset për fqinjët e tij të moshuar
10/09/2019 Shpërndaje

15-vjeçari kujdeset për fqinjët e tij të moshuar

Çdo ditë, ky djalë 15 vjeç kontrollon fqinjët e tij të moshuar që jetojnë përtej rrugës.

Romemylion Mitchell ka ndihmuar Trent dhe Cianne Joyner me ushqimet, duke u prerë barin dhe me gjithçka që mund të kenë nevojë.

Vajza e Joyner, Tiki, ndau fotot e Mitchell duke vizituar çiftin në spital pasi nëna e saj kishte një problem mjekësor.

“Unë thjesht dua të marr një moment dhe ta njoh këtë fëmijë të ëmbël që jeton përtej rrugës afër prindërve të mi”, ka shkruar ajo në një postim në Facebook.

“Ai kontrollon çdo ditë për ta dhe është rritur në dashuri dhe kujdesje të thellë për të dy. Ai udhëton me babin në dyqan, e ndihmon atë në blerje dhe sjell ushqimet në shtëpi… ai shkurton barin dhe çfarëdo që të nevojitet.

Kur e pa mamin sot, bërtiti duke qarë dhe thjesht e përqafoi fort atë… çfarë bekimi”.

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.