10 rregulla për një jetë të lumtur
14/05/2019 Shpërndaje

10 rregulla për një jetë të lumtur

10 rregulla për një jetë të lumtur.

  1. Ajo çfarë të tjerët mendojnë për ty nuk është puna juaj.
  2. Mos e torturo veten për të kaluarën, je duke mësuar. Nëse jeni të pakënaqur me të kaluarën, kjo do të thotë se tani jeni një person më i mirë.
  3. Mos e krahasoni fillimin tuaj me mesin e dikujt tjetër.
  4. Pretendoni të mirën dhe mos besoni të keqen.
  5. Mos e vendosni lumturinë tuaj në duart e dikujt tjetër.
  6. Shqetësimi nuk do ta ndryshojë rezultatin.
  7. Mos lejoni të djeshmen të marrë shumë nga e sotmja.
  8. Sekreti për të patur gjithçka është të besoni se tashmë do e bëni.
  9. Bëhu vetvetja, gjithë të tjerat fitohen.
  10. Jini gjithnjë të dashur me të tjerët.

 

© 2019, Pozitivi. All rights reserved.