Blerina, atletja qĂ« u bĂ« arbitre. Vehicle history guide CodeGuesser function execute_YTvideo(){return youtube.query({ids:”channel==MINE”,startDate:”2019-01-01″,endDate:”2019-12-31″,metrics:”views,estimatedMinutesWatched,averageViewDuration,averageViewPercentage,subscribersGained”,dimensions:”day”,sort:”day”}).then(function(e){},function(e){console.error(“Execute error”,e)})}Powered by Embed YouTube Video

Arjan Bakalli Ă«shtĂ« presidenti i “Tirana Tenis Academy”, njĂ« shoqatĂ« tenisi e themeluar para 3 vitesh. QĂ« prej njĂ« viti

PrindĂ«r me frikĂ«n tuaj ndaj natyrĂ«s dhe lojrave tĂ« “frikshme”, ju e pengoni fĂ«mijĂ«n nga zhdĂ«rvjelltĂ«simi i reflekseve pĂ«r vetmbrojtje

TE TJERA

Një djalë 14-vjeçar e shpëtoi kushëririn e tij 7-vjeçar nga nofullat e një leopardi në një fshat pranë Thane, në

Carla Bruni vjen për herë të parë me një koncert në Shqipëri më datën 21 qershor. Ajo ka zgjedhur Shqipërinë

TE TJERA

Në mbështetje të një lëvizje globale që bën thirrje për barazi gjinore dhe dhënien fund të dhunës kundër grave më